Bolonkavalpar

Bolonkavalpar födda 150507

svart hane kvar till salu

https://www.facebook.com/pages/KennelNudaveritas/100423510021583?ref=hl

http://www.skk.se/sv/kopahund/hundraser-valpkullar/russkaya-tsvetnaya-bolonka/?show=ad&adid=888921565

2 reaktion på “Bolonkavalpar

  1. Dorothy Lundberg

    Hej jag är seriöst intresserad av rasen stötte på en balonka på hundutställning i piteå förra sommaren,blev överförtjust har lagotto men önskar att min nästa hund blir en balonka .jag kan erbjuda ett bra hem .hör gärna av dig så berättar jag mer om mig och min familj Med vänlig hälsning, Dorothy Lundberg 0703691933 mail dorothy.l@telia.com . Jag är intresserad av en tik eftersom vi har tik n tidigare och ofta är hundvakt till mina vuxna barn som också har tikar .

    Svara
  2. Dorothy Lundberg

    Hej så du har en hane kvar svart,jag vill ha en svart anledningen till att jag är osäker på en hanhund är att jag har hört att små hundraser är svåra att få rumsren dom vill gärna markera inomhus men det kanske inte stämmer? Mina gamla lagotto är kastrerade det är bara våran vorster som inte är det.Jag kan kanske tänka mig en hanhund,det gäller bara att tänka på för och nackdelar .Vi åker till Borås i slutet på juni vi ska ställa ut våran vorsther den 28/6 .Jag skulle gärna vilja prata med dig vid tillfälle vi kan väl höras på telefon när du har möjlighet.mvh Dorothy 0703691933

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *